Kosthold og næring

Hva spiser du?

Hvordan og hva man skal spise kan ofte være en umulig gåte å løse.
For vi mennesker er forskjellige.

UNiME viser deg veien mot en kropp i balanse som yter og presterer slik en frisk kropp kan.
Det er aldri for sent å snu om livet og få mer energi, bedre helse, sunnere hud, sunnere indre organer og bedre livsstil. Hos UNiME hjelper vi deg med akkurat dette.

Kosthold og Rain International

Rain International er et amerikansk selskap som har laget en helt ny helsekategori; Frøbasert næring med 17 patenter på fremstillingsmetodene.

De har tatt et stort skritt fremover for å løse verdens ernæringsproblemer ved å skape en helt ny kategori av kosttilskudd. Det er 100% ikke-GMO og laget direkte fra frø. Det kalles frøbasert ernæring.
De bruker en kaldpresse-prosess, som beholder de sterke fordelene med superfrø, og gjør dem 100% biotilgjengelige for opptak i kroppen. Frøene de bruker har blitt studert grundig og har beviste helsemessige fordeler. De gir opptil 20 % mer konsentrert næring enn frukt og grønnsaker.

Rain sine kaldpressede frøprodukter er kosttilskudd og naturlige kilder til ernæring som ikke inneholder de potensielt skadelige eller unødvendige fyllstoffene som finnes i piller, kapsler ekstrakter, oljer etc.

Rainproduktene har den synergeniske blandingen av frø fra forskjellige planter og er så effektive at flere forbindelser brukes i naturlige legemidler i Europa.

Ingrediensene er ikke genetisk modifiserte, det vil si at deres DNA ikke har blitt endret i laboratorium og de inneholder ikke plantevernmidler eller andre skadelige tilsetningsstoffer.
Produktene er helt naturlige, akkurat som naturen selv har ment de skal være.

Rain international ble etablert slik vi kjenner det 11.11. 2011.
Det ble forsket i mange år på næring i frø og det er leger og forskere som står bak selskapet og det drives av dyktige forretningsfolk med bakgrunn i MLM.
Frøene er kjent i tusener av år og selges faktisk på samme måte som den gangen. Alle som bruker produktene forteller det til andre som trenger produktene, og på den måten blir det kjent.

BRUNSWICK GOLD CERTIFIED

Brunswick Labs, et uavhengig bioanalytisk laboratorium som måler kosttilskudd, mat, farmasøytisk og kosmetisk industri, har funnet at Rainproduktene gir de kraftigste antioksidanter som fremmer helse.
Det finnes tusenvis av studier på de ulike ingrediensene i Rain sine produkter.
På www.pubmed.org finner du over 3000 studier bare på Black Seeds (Nigella Sativa) alene. Vi anbefaler appen The Good Seed i app store til alle som er interessert i naturprodukter og deres effekt på vår helse.

Handlekurv

loader